31 Temmuz 2013

Temmuz da bitti yahuu!



Okullar tatil oldu olacak derken haziranı ve temmuzu geride bırakmışız yaz bitiyor telaşlarımız başlamış. Bu sene tatile ağustos ortası veya sonu gibi gideceğiz. Hayalimde marmaris var bakalım artık.

Benim küçük Edam hasta gibi. Klima çarpmasından mütevellit E. biraz grip gibiydi sanırım miniğime de ordan geçti. Baba kız hastalar . Hasta olduğundaki mahsunluğu beni üzüyor aslında. Bu arada dün kulaklarını deldirdik . Geçen sene de böyle bir girişimimiz olmuştu ama korktuğu için yarım kalmıştı.

Ama sevgili "kekik eczanemiz " taktik geliştirmiş . Acıyı duymasın diye bir siprey sıkıldı ve sonra iki kulağına aynı anda küpeleri takıldı. Ufak bir sıçradı bizimki ama sorun yok. " görmediğim şey beni korkutmaz" diye gözlerini yumduğundan ki bu eczanedekileri şok eden bir tavır oldu 4 yaşında ya! kendileri :)))) " maşallah ne kadar akıllı" diye diye bir hal oldular. Tatlım öğretene bakmak lazım yarı deli epey zilli bir anne mahsülü bu çocuk :))). Bu arada dün gene dışarı çıktığımızda olağan pozunu verdi.

Egeberk uyuz olsada yapacak birşey yok kızımın ruhu böyle....

Sebze yemeli


Artık mama earth projesine bende elimden geldiğince katılayım diyorum.

Kendime bir afiş tasarladım. Edanın parmakları parmak boyasından dolayı kirli gibi çıkmış ama olayımız o değil. Havuç, şeftali, erik, elma , roka, tere , ıspanak, semizotu ile ilişkilerimize daha bir öncelik verelim diyoruz. 

Eda çok mutlu çünkü O bir havuç canavarı... Yaptığım yemekleri paylaşırım artık öpüyorum...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Portakalmavisi bir; hüzünleri dibine kadar yaşamadan terketmeyen, sonrasında da ardına dönüp bakmayan hüzünbaz zamanlar cambazı....

pin

yukarı