14 Ocak 2014

Pedofili gerçeği...


Siirt'te 12 yaşında evlendirilip, 13'ünde anne olan 14 yaşındaki Kader Erten ikinci çocuğunu erken doğumla kaybetti. Daha sonra silahla vurularak öldürüldü. Olay incelemede intihar deniyor lakin bu bu klasik bir savunma... Kader'i bu ölüme iten o yaşta evlendiren ailesi, eş adını verdikleri o bozguncu insan kadar, biz kanunlarımız ve toplumda sorumludur.

Pedofili nedir: Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri  cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.Bu durumdan muzdarip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.
Sübyancılar -tipik olarak- yetişkin cinsel ilişkiden zevk almakta güçlük çekerler, özgüvenleri eksik olabilir ve çocuklarla ilişkiyi yetişkinlere nazaran daha az tehdit edici bulurlar. Sübyancının eğilimi karşıt cinse veya kendi cinsine olabilir. Sübyancıların büyük bir çoğunluğu erkektir ve bu durumkadınlarda çok nadir görülür.

Kaynak : vikipedi buradan ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Portakalmavisi bir; hüzünleri dibine kadar yaşamadan terketmeyen, sonrasında da ardına dönüp bakmayan hüzünbaz zamanlar cambazı....

pin

yukarı