26 Mayıs 2008

HAFTANIN ŞARKICISI

DAVID JORDAN


Place In My Heart - David Jordan

I step out of my element.

To see whats going on in my neigbourhood

A message from the government gonna spend all your money cause it makes them feel good

Taken from my magazines

selling us the right way to goooooo

giving me my medicine i fed my son

cause they no something we dont now

* Don't be telling me i ow ya somthing,dont be makin something out of nothing, pass the ball an 1 thing an a nothing so you wont get a place in my heart, so you wont get a place in my heartuse me if i sing desperate.watch your mouth dont speak out of timewe now that man is a ruthelesly hardthats why I'll never get a place in my heart

[Repeat *]

OooOoo tried to look all inside dont waste no one tried to look behind your eyes now i dont no i dont

[Repeat *]

(no you wont get a place in my heart)in my heart yeah i lost the place you have in my heart

[Repeat *]


David Jordan 1985 yılında İngiltere’de dünyaya geldi. 11 yaşında şarkı yazmaya başladı. 90’ların başında David’in okul arkadaşlarının çoğu grunge, house ve hip-hop dinliyorlardı. David ise her zaman beyni hayallerle dolu olan, tek düze öğrenci profiline uymayan ve klasik müzik seven bir gençti. Bir süre sonra annesinin eski soul plaklarına daldı ve Marvin Gaye, The Jackson Five gibi isimleri keşfetti.



Bu isimleri James Brown, Jimi Hendrix, Cab Calloway, Guns N’ Roses, Prince ve Lenny Kravitz izledi. Pop-rock etkileşimli şarkılar üretmeye başlayan David’in müzikteki idolü ünlü şarkıcı Prince’di.Üniversite yıllarında, akşamları Starbucks’da çalışıp gündüzleri drama eğitimi aldı. Geceleri ise soluğu Old Street bölgesinde yer alan Fortress stüdyolarında alıyor, aynı zamanda prodüktör olan arkadaşı Jack Freegard’ın yardımlarıyla yeni şarkılar kaydediyordu. Çok fazla şansı olmadığını biliyordu; fakat şans bir gün yüzüne gülünce kendisini Trevor Horn ve Jill Sinclair’in parçlarından birinde konuk vokalist olarak buldu. David’in vokalinden çok etkilenen Horn ve Sinclair, ona yeni kapılar açmaya hazırdı.

Demolarını toparlayarak yeni kayıtlar hazırlayan David, 18 ay sonra ilk solo albümünün çalışmalarını bitirmiş ve performans grubunuı kurmuştu.İlk single’ı “Place In My Heart”ı çıkardığında modern Michael Jackson çizgisinde ilerlediği söylenen müzisyen, ilk albümü “Set The Mood”u 29 Ekim 2007’de piyasaya sürdü.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Portakalmavisi bir; hüzünleri dibine kadar yaşamadan terketmeyen, sonrasında da ardına dönüp bakmayan hüzünbaz zamanlar cambazı....

pin

yukarı